HDtehnika Forum

Mi nismo još jedan copy/paste website , mi testiramo ono o čemu drugi maštaju !
Sada je: 06 ruj 2010 15:40.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 2 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Putovanje u središte zemlje
PostPostano: 25 lis 2008 17:23 

Evo se spremam, danas, nakon "duge i teške bolesti" (što bi rekao naš narod) pogledat ovaj film. Mislim na ovu zadnju verziju s Brandonom Fr. pa se malo osvrnem na njega. Ako ga je netko već pogledao (a vjerovatno jest) neka zucne svoje mišljenje. Pozdrav.

Vrh

Naslov: Re: Putovanje u središte zemlje
PostPostano: 26 lis 2008 21:45 

Evo kao što sam i obečao pogledao sam konačno taj film. Sve u svemu, zadovoljan sam, jer sam "ubio" oko dva sata vremena, mada nisam očaran filmom, a ni njegovom tematikom. Tema je, zapravo, svima poznata, ili bi to trebala biti - Put u središte zemlje - ekranizirano djelo Julesa Verna. Meni se čini da nije baš tako. Prije bih rekao kako je radnja filma nešto što se nadovezuje na Vernovo djelo (u filmu se spominje i on, pa je definitivno sve smješteno daleko, daleko nakon njega, a ne ekranizacija samog djela (da ne bude zabune). Brandon F. odigrao je još jednu ulogu, ovaj put, malo mlako, za moj ukus, ali profesionalno i doveo je uspješno do kraja. Film obiluje akcijom, kompjuterskom animacijom i nelogičnostima (pojava nekog dinosaurusa, usred pustinje, nekakva beskonačna padanja kroz kapljice vode, glavnih junaka, upad u jezero, pa su malo mokri, pa malo suhi, pa izgube ruksake, pa ih u drugoj sceni imaju na leđima i tako bi mogli nabrajati.....Nakon bezbroj peripetija u središtu zemlje, gdje se bore s biljkama ljudožderkama, jednim dinosaurosom i bogami više ničim, naši junaci izlaze na površinu, kroz nekakvi vulkan i sve završava happy-endom. Nije da se nisam nasmijao, jesam. Bilo je i smiješnih scena - zato i jeste zabavan.
Za uzrast, otprilike do 17 godina. :mrgreen:

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 2 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži: