Evo kao što sam i obečao pogledao sam konačno taj film. Sve u svemu, zadovoljan sam, jer sam "ubio" oko dva sata vremena, mada nisam očaran filmom, a ni njegovom tematikom. Tema je, zapravo, svima poznata, ili bi to trebala biti - Put u središte zemlje - ekranizirano djelo Julesa Verna. Meni se čini da nije baš tako. Prije bih rekao kako je radnja filma nešto što se nadovezuje na Vernovo djelo (u filmu se spominje i on, pa je definitivno sve smješteno daleko, daleko nakon njega, a ne ekranizacija samog djela (da ne bude zabune). Brandon F. odigrao je još jednu ulogu, ovaj put, malo mlako, za moj ukus, ali profesionalno i doveo je uspješno do kraja. Film obiluje akcijom, kompjuterskom animacijom i nelogičnostima (pojava nekog dinosaurusa, usred pustinje, nekakva beskonačna padanja kroz kapljice vode, glavnih junaka, upad u jezero, pa su malo mokri, pa malo suhi, pa izgube ruksake, pa ih u drugoj sceni imaju na leđima i tako bi mogli nabrajati.....Nakon bezbroj peripetija u središtu zemlje, gdje se bore s biljkama ljudožderkama, jednim dinosaurosom i bogami više ničim, naši junaci izlaze na površinu, kroz nekakvi vulkan i sve završava happy-endom. Nije da se nisam nasmijao, jesam. Bilo je i smiješnih scena - zato i jeste zabavan.
Za uzrast, otprilike do 17 godina.