Dakle problemu tu vjerovatno nema rjesenja ali eto ko zna.
Tv kupljen lani u 8-om misecu. Od prvog dana je imao problem da kad je crna slika na ekranu znaci kompletno crna, od rubova prema sredini su bila neka preljevanja bijele boje ...kao pozadinsko svjetlo, no dobro nisam cjepidlaka pa nisam reklamirao.
Zatim se desavalo da kad mi je spojen stb box od optiTV (preko hdmi) ako slucajno okrenem na dvb signal kad pokusam vratiti na stb tj na daljinskom odaberem hdmi ima slike nema tona dok ne ugasim/upalim tv...no dobro desavalo se samo povremeno pa nisam ni onda reagirao.
Nakon nekog vremena to je postalo sve cesce. Odem ja na chat i tamo mi savjetuju da pokusam ubaciti novi fw (verzija nesto nesto 100 nesto) i to kao ne open source jer je kompliciran nego obican. Poslusam ja i ubacim preko sticka novi fw, slika je postala malo bolja ali jos uvijek isti problem. I nakon dva tri tjedna sinoc lipo ugasim tv (ne gasim nikad samo na daljinski vec bas na tv-u) i odo ja na spavanje, danas dodjem s posla upalim tv kao ono samo crvena lampica zablinka tri put pa stane pa opet pa stane i tako unedogled. Iskljucim ja iz nje stb box, antenu i istekam ju iz struje, pokusam je ponovo upalit bez ikakvih komponenti ali opet isto? E sad da li ima neki reset code sto mogu sam probati ili ako nema kakva su iskustva sa servisom? Kupljena je u Robota i jos je pod jamstvom pa me zanima koliko im obicno traju popravci i kakvi su sto se tice zamjene. I koliki je uopce zakonski rok u kom ga moraju popravit?
Isprike na poduzem postu ali volim ja to u detalje

)